ikea_gardin
Har du bråkete romkamerater så kan IKEA sin nye gardin være løsningen.

Annonse


IKEA har lansert “gamer-gardin”

IKEA har lansert GUNNLAUG – en tykk, lydabsorberende gardin med evne til å filtrere ut lys og isolere støy fra hverdagslige aktiviteter.

Bruker chenillegarn

Det kan vise seg å være en god løsning for deg med romkamerater som har fått deg på nakken for å være i overkant bråkete når de gjør hverdagslige aktiviteter, og spesielt deg som hittil har benyttet støykansellerende hodetelefoner for å bevare roen.

Ifølge IKEA er gardinen laget i chenillegarn som hjelper med å absorbere lyd samt redusere ekko og etterklang i middels og høyfrekvente lydbølger, med eksempler i lyder av bestikk og skrangling av fat.

Laget eksklusivt av gjenvunnet materiale

IKEA oppgir at gardinen er verifisert i henhold til ISO 354, en internasjonal standard som går på akustikk i bygninger og lydisolering. Denne spesifikke gardinen tilbyr ifølge IKEA mellom 50 og 100 prosent mer lydabsorbering sammenlignet med andre tekstiler med tilsvarende kvalitet og vekt.

Annonse


For best resultat anbefaler IKEA at man henger gardinen mellom åtte og 13 centimeter unna veggen den monteres på.

Du kan også gå til anskaffelse av GUNNLAUG med samvittigheten på det rene dersom du er opptatt av miljøet: gardinen er laget med 100% gjenvunnet materiale.

GUNNLAUG er tilgjengelig i både hvit og grå, begge i 145x250cm til 549 kroner per stykk.