surfacepro8lanseringsdato
Surface Pro 8 lanseres kanskje fredag 14. januar.

Annonse


Er dette Surface Pro 8 lanseringsdatoen i Norge?

Surface Duo 2 lanseres ikke i Norge, og det er sikkert helt greit.

Lanseres Surface Pro 8 fredag 14. januar?

Mer spennende er det derimot med Surface Pro 8 som har fått flott kritikker av anmelderne og som Microsoft ikke har gitt noen dato for når kommer til Norge. I USA er produktet allerede lansert, men her hjemme må vi altså vente – spørsmålet er: hvor lenge?

Fra 17 499 kroner – 256GB, 512GB og 1TB-modeller på vei

Multicom kan ha røpet når salget starter her i Norge, og vi behøver ikke vente så alt for lenge om dette stemmer. Det er listet opp tre ulike konfigurasjoner av maskinen: i7 med 16GB RAM og 256GB lagringsplass for 19 179 kroner, en med like mye RAM men med 512GB lagringsplass (17 499 kroner – her har de nok feilpriset) og en med 1TB lagringsplass til 25 529 kroner.

Begge modellene bortsett fra 512GB-modellen (24. januar 2022) er listet opp med 14. januar 2022 som “forventet på lager”-dato.

Det skal bli spennende å teste Surface Pro 8.

Slik beskriver Microsoft Surface Pro 8

  • Ansatte er mer fleksibel enn noensinne. Det er også Surface Pro 8. Skriv i modus for bærbar datamaskin, presenter med flere skjermbilder i modus for stasjonær datamaskin eller signer en kontrakt på skjermen i nettbrettmodus. Surface Pro 8 er en 2-i-1 bærbar PC for næringslivet som er laget for å tilpasses.
  • 11. gen Intel Core -prosessor gir kraft til intensive arbeidsbelastninger, om du gjør flere ting mens du er i en videosamtale eller jobber i et regneark. Surface Pro 8 er den kraftigste 2-i-1.
    Oppretthold teamsamarbeidet på en PC ved eksternt arbeid med høydefinisjonstilkoblinger. Fra Wi-Fi 6 til valgfritt 4G LTE Advanced – 9 ansatte kan holde kontakten og være produktive med denne allsidige 2-i-1 for bedrifter.
  • Lås opp mer verdi med brikke-til-sky-sikkerhet og moderne administrasjon. Surface Pro 8 bidrar til å holde deg sikker overalt med et forbedret Windows Hello-kamera, flyttbar harddisk og valgfritt 4G LTE Advanced.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse