swiftkeyandroidpc
SwiftKey er mange favoritt som Android-tastatur. Nå har appen fått superkrefter.

Annonse


Bruker du Windows og Android må du aktivere dette med en gang

SwiftKey, som jo eies av Microsoft, gjør det endelig mulig å kopiere tekst mellom Android-mobiler og Windows-enheter.

Det er en lettelse at dette endelig er på plass

Dette er funksjonalitet iOS, iPadOS og macOS-brukere har hatt store glede av lenge, og endelig er det kommet i form av en oppdatering av Android-tastaturet, og med dette ser vi også noen frukter av Microsofts oppkjøp i 2016. Det ser ikke ut som det er mulig å kopiere bilder, da det ikke finnes et “kopier” valg for bilder i Android som i iOS/iPadOS.

Det er oppdateringen 7.9.0.5 til SwiftKey som gjør det mulig å aktivere “Cloud Clipboard”. Det eneste som kreves er denne nye versjonen, og Windows 10 (oktober 2018-oppdateringen eller nyere) eller Windows 11.

Det er mulig dette også kommer til iOS, da Microsoft skriver at dette ikke er mulig “akkurat nå”.

Vi har testet, og det fungerer veldig kjapt

Funksjonen er ikke aktivert som standard, så du må besøke appens innstillinger, velge “Rich Input”, “Clipboard” og deretter atkivere “Sync Clipboard history” (som naturligvis krever at du logger på med samme Microsoft-konto som PC-en er koblet til).

Aktiver dette i SwiftKey til Android:

Deretter må du aktivere synkronisering på tvers av enheter i “Clipboard”-innstillingene i Windows 10 eller 11:

Aktiver så dette. Bilde: ITavisen

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse