samsungtizenspill
Samsung TV-er med Tizen OS skal i fremtiden kunne strømme spill.

Annonse


Samsung skal lansere spill-strømming på Tizen TV-er

Samsung har avslørt at Tizen TV-er skal kunne strømme spill. Nyheten ble kjent under “Samsung Developer Conference”.

Samsung holder kortene tett til brystet

Og det er alt vi vet nå, egentlig. Selskapet sa ikke hvilke spill som kommer eller om tjenesten også kan nyttes på andre produkter. Slik det er nå sier ikke selskapet annet enn at det blir mulig med en Samsung Smart TV som kjører Tizen.

Selskapet vet dog at nå som strømming av spill endelig er her, og har fått fotfeste, så må de også være med. Microsoft har jo allerede annonsert at det kommer en dongel for å strømme Xbox-spill via xCloud på TV-er, i tillegg til at man vil kunne strømme spill fra en Xbox. Også Amazon og Nvidia er seriøse i samme segment.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse