farcry6oppdatert
Den første oppdateringen til Far Cry 6 er her etter lanseringsoppdateringen.

Annonse


Far Cry 6 er endelig oppdatert, men HD-pakken krever fremdeles minst 11GB VRAM

Ubisoft har endelig oppdatert Far Cry 6 til samtlige plattformer etter at de først oppdaterte Xbox-versjonen.

Du må fremdeles ha minst 11GB VRAM for HD-pakken

Det er 1.004-versjonen som nå er lansert til PC, Playstation og Xbox. For de som lurer: nei, det kreves fremdeles minst 11GB VRAM for å dra nytte av HD-teksturene selv om spillet viser under 7GB VRAM-bruk med alt på maks og HD-pakken aktivert. Aktiver HD-pakken på et skjermkort som 3080 (10GB VRAM), og det ender med lavere tekstur-detaljer enn med pakken av, på skjermkort som ikke oppfyller kravet.

En ting Ubisoft har rettet, og som bekrefter det vi fant ut, er at Ubisoft Connect-grensesnittet ikke lenger forringer ytelsen. Det er også utført “generelle feilrettinger”, uten at Ubisoft går nærmer inn på hva som er fikset.

Den samme beskrivelsen listes for de andre plattformene også, men det er i tillegg på Playstation 5 rettet en feil som medførte at engelsk språk forsvant i visse regioner.

Slik yter Far Cry 6 med 3080 ti:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse