geforcenowxbox
Xbox kan nå legges til listen over konsoller som støtter Nvidia GeForce Now.

Annonse


Med Edge og GeForce Now kan du spille Steam-spill på Xbox

Nvidia har åpnet for GeForce Now til Edge-nettlesere, og det betyr at Xbox har tilgang til GeForce Now-spill.

GeForce Now beta-versjon lansert – fungerer med Xbox One og Xbox Series X/S 

Det er 1000 PC-spill tilgjenglig fra GeForce Now. Gratis-tjenesten gir tilgang til 1080p-spilling i en time, og åpner opp for gratis-spill som Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2 og League of Legends.

Støtte for tastatur og mus har nettleseren også, noe som er en morsom fordel.

Nvidia lanserte nylig et RTX 3080-abonnement:

Microsoft er ikke nervøse for konkurrenter på egen konsoll

Det er fra før av mulig å strømme Steam-spill til Xbox med Parsec som i hovedsak er en RDP-klient som strømmer hva som er på PC-en din til en konsoll, men dette er altså ekte vare der serveren er Nvidia sin, og ikke din egen PC.

Microsofts offisielle løsning for sky-spilling på Xbox via xCloud er på vei også og lanseres i løpet av julen, men innen den tid kan man bruke en konkurrent. Det er interessant at Microsoft i det hele tatt gir lov til dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse