macbookproutsatt
Ingen ønsker å få beskjed om utsatt leveranse, spesielt ikke når man først ble lovet produktet på lanseringsdagen.

Annonse


Apple gir MacBook Pro-kunder den verste beskjeden: du får den ikke før desember

Noen kunder som la inn en egendefinert MacBook Pro 16-ordre og først ble lovet levering i dag, våknet opp til en skikkelig kalddusj fra Apple.

Dette er ikke eposten man vil få i dag

Selskapet har nemlig forklart ovenfor noen av dem, det er ukjent hvor mange, at deres ordre ikke kommer før i desember. Det er ingen forklaring fra Apple hvorfor kundene må vente i hele november og potensielt langt inn desember. Apple burde i det minste ha forklart hvorfor, og også inkludert et gavekort, kanskje?

Det er flest 16 tommer ordre som er rammet

Flest problemer med dette opplever de som har bestilt 64GB 16-modellen, men det er også rapporter om at visse 14 tommer-modeller heller ikke leveres til den først lovte datoen.

En av 14″ ordrene ble endret fra 26. oktober til 3. til 10. desember. Det er ikke rapportert slike problemer med grunn-konfigurasjoner av noen av modellene, kun de ordrene der kundene har endret på innmaten.

Vi fikk vår maskin i dag, men så bestilte vi også 14″-grunnmodellen. Har du opplevd å blitt lovet levering i dag, for å ende opp med å ikke få den før i desember?

Les vår sniktitt:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse