Googles kameraprogramvare er så bra at den blir modifisert for andre telefoner enn Pixel.

Annonse


Slik bruker du Googles suverene kameraapp på andre telefoner enn Pixel

Google Pixel 6 og Pixel 6 Pro hadde premiere denne uken. Dette er noen av de mest interessante smarttelefonene på markedet og det aller mest interessante ved dem er kameraet. Bildene som kommer ut av disse telefonene er av anstendig kvalitet takket være avansert optikk og ikke minst takket være suveren programvare. 

GCam 8.3 kan installeres på en rekke smarttelefoner som kjører Android 9 og nyere

Så bra er programvaren at tredjepartsutviklere har satt seg fore å portere Google Camera for Pixel 6 til andre enheter – og det har de lykkes i. Resultatet av arbeidet er mod’en GCam 8.3 og den kan installeres på en rekke smarttelefoner som kjører Android 9 og nyere med Camera2 API-støtte.

Bortsett fra ny design byr GCam versjon 8.3 på en rekke forbedringer og funksjoner som burde være tilgjengelig for de fleste smarttelefoner på markedet. De fleste av applikasjonens funksjoner fungerer i den modifiserte versjonen, men på noen smarttelefoner kan det hende at noen ikke fungerer som de skal.

Å installere GCam versjon 8.3 er ganske enkelt

  • Sørg for at smarttelefonen har Android 9 eller nyere og at det også er støtte for Camera2 API
  • Installér Gapps 
  • Tillat installasjon fra ukjente kilder
  • Last ned den kompatible pakken
  • Installér APK-filen

Last ned – Direktelink (8.3.252_V0e_MGC)

Annonse


Kamerafunksjoner Pixel 6

Utover de vanlige funksjonene som Night Sight, astrofotografi, portrettmodus og mere til, har Google følgende tillegg til Pixel 6-kameraet:

Magic Eraser – En ganske nyttig funksjon for å få et “perfekt” bilde etter å ha fjernet unødvendige objekter fra bildet. 

Face Deblur – Maskinlæring på smarttelefonens kamera retter automatisk opp uskarphet i ansikter. 

Real Tone – Gjør kameraet i stand til presis å få med seg de fleste hudtoner uten manuell bearbeidelse. Det er en innebygd funksjon og vil kunne brukes automatisk på alle bilder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse