topnotchbusslommeninja
TopNotch er gratis og krever macOS 11.0 og nyere.

Annonse


Nå kan du utføre iPhone-trikset på Mac som en “ninja”

MakeTheWeb har laget en liten app til macOS (og i tide til macOS 12 Monterey som er lansert, med mer) som gjemmer 1080p-kameraområdet.

Ninja-er kommer til redningen

TopNotch” er navnet på appen som gjemmer “busslomma” på toppen av skjermen. Apple har sine egne retningslinjer for hvordan utviklere skal gå frem i apper, men om du ønsker å overstyre dem eller bruker en app som aldri får en oppdatering som legger til støtte, er denne appen smart – også kan den jo skjule kamera-området i macOS ved å legge på en svart ramme på topp.

Appen støtter dynamiske bakgrunner, flere skjermer og den ligger i bakgrunnen slik at du kun eventuelt behøver å tenke på at du angrer deg over MacBook Pro-kjøpet. Det ser ut som maskinene er en suksess, i det minste om vi kun ser på hva Engadget mener som gir 14 tommeren 92 av 100 poeng.

ITavisen kommer med våre førsteinntrykk av MacBook Pro 14 (den rimeligste modellen) i morgen.

Av:

På:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse