macbookpro14bilde
Nye MacBook Pro 14 til venstre sammenlignet med MacBook Pro 13. Bilde: Luke Miani/Twitter

Annonse


Her er den

De nye MacBook Pro-maskinene leveres de første kundene allerede i morgen.

Den tar seg bedre ut, men er større

Det er nå 16. november til november-leveringer av 14-tommer modellene, og fra 23. november til 1. desember levering for de største om man ikke velger å betale Apple 100 kroner ekstra (da kan den komme 1. november).

Vi gleder oss til å presentere vår sniktitt av den nye maskinen, men til vi selv får den er det nyttig å se bilder som sammenligner med modellen den tar over for. Tastatur-delen er som du ser hel-svart uten grått aluminium mellom tastene. Det er selvsagt heller ingen Touch Bar, fordi Apple fant ut at “folk ønsker fysiske knapper”.

Den billigste har åtte kjerner og yter 20 prosent dårligere

Merk også at rammene rundt panelet er kraftig strammet inn på, noe som vil glede mange, og kanskje fjerne irritasjonen over utkuttet som ikke har FaceID, men et 1080p-kamera.

Annonse


Lurer du hvordan MacBook Pro 14 grunnmodellen (23 490 kroner) yter mot 10 kjerne-modellen (25 990 kroner)? Det er snakk om rundt 20 prosent lavere flerkjerne-ytelse.

Basismodellen har 8 høy-ytelseskjerner og 2 effektive kjerner. Den kjappere modellen har 6 høy-ytelseskjerner og 2 effektive.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse