macbookm2sommeren2022
Det er foreløpig ikke kjent om "busslomma" finner sin vei til "MacBook" 2022.

Annonse


Navnet blir kanskje bare “MacBook” – lanseres sommeren 2022

Lekker “Dylan”, som fikk rett med MacBook Pro-lanseringen, har nå mer informasjon om nye MacBook Air som kanskje dropper “Air”-merkevaren fra og med neste. Årsaken er det nye designet.

Nye MacBook Air vil kanskje bare hete “MacBook” og blir litt dyrere enn Air M1

Nye MacBook blir på mange måter som nye MacBook Pro, bare uten Pro- og Max-brikkene. I stedet får disse maskinene den nye M2-brikken. Her er derfor tegninga lett å se: når Apple neste år oppgraderer Pro-maskinene, får disse M2 Pro og M2 Max-brikker, og slik vil de to brikkene tik-tok-oppgraderes i mange år fremover.

Designet vil også minne om de nye MacBook Pro-modellene (hele flaten får samme tykkelse), men blir selvsagt tynnere og lettere. Det vil også være støtte for minst to eksterne skjermer og fargevalg som minner om iMac 24. En folke-laptop, altså.

I motsetning til Pro-maskinene mangler den HDMI, SD-kortleser og ProMotion (altså ikke 120Hz, men trolig mini-LED), men den får:

  • MagSafe
  • 1080p kamera
  • USB C porter (naturligvis)
  • 30 w strømtilførsel
  • Ingen vifter

I tillegg til dette avsløres det at rammene og tastaturet blir “off white” med en komplett funksjonstasterad.

Avslutningsvis har lekkeren fremdeles ikke mer informasjon om Mac mini, men forvent at også denne oppgraderes med M2 neste år, trolig i løpet av sommeren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse