Annonse


Spill med RTX 3080 selv om du ikke eier kortet – dette koster tjenesten i Norge

Nvidia skryter av at deres nye RTX 3080-plan med 1440p @ 120 FPS på PC og Mac kommer veldig nærme en lokal-maskinvare opplevelse.

Founders og Priority-medlemmer får først – åpner for alle neste uke

Akkurat slikt skryt har vi hørt før, men selskapet skryter altså av langt lavere etterslep enn vi er vant til, og er en av de største årsakene til at mange holder seg til ekte gaming-maskiner.

Flere GeForce Now-spill er også ute:

GeForce Now SuperPod har Nvidia døpt den nye tjenesten som i tillegg til nevnt oppløsning og FPS, gir 4K HDR @ 60FPS på Shield TV med “ultra-lavt etterslep som kan konkurrere med mange lokal spill-opplevelser”.

  • 1440p @ 120 FPS på PC
  • 1600p @ 120 FPS på de fleste MacBook-er
  • 1440p @ 120 FPS på de fleste iMac-er
  • 4K HDR @ 60 FPS Shield TV
  • Opp til 120 FPS på utvalgte Android-enheter
  • Nye Macbook Pro: 120 FPS med ProMotion-panelet
  • Koble ekstern skjerm til Mac og spill med 120 FPS
  • 120 FPS på utvalgte Android-mobiler, inkludert Samsung S21
Man kan registrere sin interesse nå. Nvidia: “Grunnleggere og prioriterte medlemmer kan forhåndsbestille nå. Logg på kontoen for å komme i gang.”

Så mye kjappere er den enn populære maskiner

Nvidia avslører også at New World er tilgjengelig fra i dag (så du kan steke Nvidias servere og ikke egen GPU).

Annonse


Basert på snitt-maskinvare skryter Nvidia av 70 x ganger bedre ytelse enn en snitt-laptop på Steam, 13 x ganger ytelsen en MacBook Air M1 leverer og 7 x ganger mer enn den mest populære skrivebord-maskinen, basert på Steam-statistikk.

Serveren er utstyrt med AMD Ryzen Threadripper PRO CPU-er “om leverer den beste ytelsen og bransje-ledende båndredde”, ifølge Nvidia.

Dette er nå abonnementet man kan få i Norge – RTX 3080 åpner snart (Nvidia sier tjenesten er klar til forhåndsbestilling i USA og Vest-Europa):

Som du ser er ikke den kjappeste tjenesten tilgjengelig enda, og man må betale nesten 990 kroner for seks måneder – 165 kroner per måned.