microsoftsurfaceduo2
Det er nok en grunn til at Microsoft lanserer Duo 2 i utvalgte marked.

Annonse


Det er kanskje like greit den ikke lanseres i Norge: “Surface Duo 2” får stryk

Microsoft har dessverre økt prisen samtidig som de ikke har fikset programvareproblemene.

Duo skuffer andre gang på rad

Den nye brettbare lanseres aldri i Norge, og nå ser det ut som det er like greit. Problemet er ikke bare at enheten nå er enda dyrere enn forgjengeren (1500 dollar mot 1400 dollar) som fikk opp til 900 dollar i rabatter, men at Snapdragon 888 ikke kan redde den: problemet er nemlig programvaren. Igjen.

Da hjelper det ikke at ytelsen er bedre, rammene kuttet og at den endelig har NFC og 5G. Objektivt sett burde kameraene være bedre da de er kraftig oppgradert, men den hemmelige sausen er programvare også der, ikke antallet MP.

Les vår test av Duo:

6 av 10 fra begge

The Verge gir den 6 av 10, og klager på feil, elendig kamera, at den er dyr og designet ikke føles naturlig i bruk. Au. På pluss-siden er designet som ser fremtidsrettet ut, at multitaskingen er god og at pen-støtten er smart.

Annonse


Engadget gir den samme poengsum, og klarer på mye av det samme, men i tillegg at den blir varm og at kamera-appen er dårlig.

ITavisen mener

Forvent at også denne kuttes mye i pris. Spørsmålet er hva Microsoft driver med: de hadde en oppgave, og det var å fikse programvaren, men mistet fokus igjen. Det var vel ingen som tvunget dem til å lansere en oppfølger.

I stedet burde de ha fikset programvaren til den første og lansert oppfølgeren til 1000 dollar når brikkesettet var billigere for dem å handle.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse