cyberpunkkonsollerutsatt
Cyberpunk 2077 og Witcher 3 får ingen PS5 og Xbox Series-oppgraderinger i år.

Annonse


Cyberpunk 2077 og Witcher 3 stor-oppdateringen til konsollene er utsatt til 2022

CDPR sliter med å få kontroll over Cyberpunk 2077 selv etter lanseringen desember i fjor.

The Witcher 3-oppgraderingen utsettes også

Lanseringen har vært en av, om ikke det mest, kontroversielle i spill-historien, og nå må altså PS5 og Series X|S-oppgraderingene utsettes til neste år, men heldigvis (?) kun til andre kvartal 2022. Selskapet melder at “hensikten” er å lansere Cyberpunk-oppdateringen i første kvartal.

Dette meldes i pressemeldingen:

“CD Projekt SA ønsker å gi en oppdatering angående publiseringsplanen for 2021 når det gjelder utgivelsen av dedikerte versjoner av Cyberpunk 2077 og The Witcher 3: Wild Hunt for neste-generasjonskonsollene Xbox Series X|S og PlayStation 5. Styret kunngjør herved at det, på grunnlag av anbefalinger fra personer som følger med på utviklingen, har besluttet å tildele ekstra tid til begge prosjektene. For tiden er hensikten å gi ut neste-generasjons versjon av Cyberpunk 2077 i første kvartal 2022, og neste generasjons versjon av The Witcher 3: Wild Hunt i andre kvartal 2022.”

Annonse