imac27promotion
Vi forventer at designet blir det samme som dagens. Det store spørsmålet nå som skjermene er mer eller mindre bekreftet, er hvilket brikkesett den får. M1 Pro/Max er vel myntet på iMac Pro? Kanskje kommer det en M2-brikke for oppgraderte MacBook Air, Mac mini og de nye 27 tommeren?

Annonse


Nye iMac 27″ kommer tidlig neste år med 120Hz

Da Apple denne sommeren (les vår anmeldelse) lanserte iMac med M1-brikke, lanserte de den kun med en skjermstørrelse: 24″.

Men hvilken CPU og GPU får den?

For mange vil det være for lite, også er det jo “bare” en M1-brikke i disse, den samme som er å finne i de første M1 MacBook Pro, Air og Mac mini.

Ross Young, sjef for “Display Supply Chain Consultants”, sier at en ny 27″ lanseres tidlig neste år med mini-LED. Det innebærer nok at dette er en XDR-skjerm. Ikke bare det, men fordi den nettopp har denne skjermteknologien, får den ProMotion med opp til 120Hz-paneloppdatering og 24Hz når det ikke kreves.

Men får den FaceID?

Det er ukjent hva oppløsningen blir, men 27″ med Intel (fra 3,1 GHz 6-kjerner Core i5 CPU, 10. generasjon) har som kjent 5K-panel og koster 21 490 kroner.

Med utdatert Intel-innmat og kun 8GB RAM og 256GB lagringsplass er nok dette ikke det beste kjøpet for å si det forsiktig. Maskinene ble sist oppdatert i august 2020.