Annonse


Pixel 6 kommer ikke til Norge

Endelig skal Google på ekte lansere Pixel 6.

Denne artikkelen oppdateres fortløpende fra 19:00.

Oppdatert, 19:12:

Det ser ikke ut til at Pixel 6 lanseres i Norge, men for store deler av det engelskspråkelige markedet lanseres den 28. oktober.

Annonse


På innsiden kjører den Google Tensor, og nå vet vi mer om den: den kjører 5 nm, har 2 x Cortex-X1 kjerner @ 2,8GHz. Det høres ut som endel, så vi tror den vil yte bra.

Den har i tillegg 2 x A76 kjerner @ 2,25GHz og 4 x 1,8GHz A55-kjerner. GPU-en drives av Mali-G78.

Pixel 6 starter på 599 dollar.

Pixel 6.

Følg med her og på direkten

Selskapet har reklamert en god del for de to nye modellene i noen måender, og har også TV-reklame for mobilen i Australia. Vi tipper derfor at den blir lagt ut for salg samtidig som pressekonferansen konkluderer – det store spørsmålet er bare om mer enn Storbritannia kan bestille, eller om også resten av Europa får være med?

Vi tipper Google kommer til å avsløre mer enn bare mobiler, nye Pixelbooks f.eks.

Vi har testet en rekke Pixel-mobiler de siste årene, men samtlige av dem har bare vært helt ok, og designet har vært fryktelig kjedelig. De har ikke vært best på noe, med unntak av kamera den gang Pixel 3 var kongen, men det er en god del år siden nå (2018).

Foruten Googles eget brikkesett, Tensor, som de skryter av kan fjerne uønskede personer og objekter i bilder, har den følgende:

  • Pixel 6 Pro: 6,7″ – 120Hz QHD+, kurvet – tre kameraer (ultra vidvinkel og 4x optisk zoom med telefoto
  • Pixel 6: 6,4″ 90Hz FHD+ – samme kamera, men ikke telefoto

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse