applewatchseries7tester
Apple Watch Series 7 ser ut til å være en solid oppgradering om man er noen generasjoner bak.

Annonse


Så mye større er urskiven – får ros av kritikerne tross få forandringer

Det var merkverdig mange troverdige rykter om både nytt design og mye bedre batterilevetid, men noe skjedde under utviklingen.

Lite er normalt i teknologi-bransjen i år

For vi tror den helt nye klokka var planlagt å bli lansert i år, men så husker du kanskje rapportene om at produsentene slet med å produsere den helt nye modellen fordi den var så avansert?

Dette i kombinasjon med store leveringsproblemer for komponenter, så ser det mest ut som at Apple var nødt til å gå for backup-planen som er en Series 7 med samme design som vi kjenner det, men med mindre rammer og større urskiver.

Det er vanlig for Apple, og sikkert andre selskap, å ha backup-produkter om noe skulle skje. Ting er mer flytende på den måten enn man kanskje skulle tro.

Annonse


Kanskje blir Apple Watch 8 slik neste år. Dette er “kopier” fra Kina.

Apple Watch Series 7 er et solid produkt, mener anmelderne

Det er allerede anmeldelser ute av den nye modellen, og den får overraskende gode kritikker selv om det hverken er bedre batteri-levetid eller et nytt design.

Dog, de nye watchOS-versjonene har løftet batteri-levetiden, selv for SE, til et nivå som er imponerende med tanke på at det er samme innmaten.

Series 7 får ros for større urskive, at den tåler støv og at man kan ha flere timere samt kjapplading. Av negative ting er det faktum at batterilevetiden er lik, ingen tredjepart-klokkeansikt og mangel på Qi-ladestandarden. The Verge premierer klokka med 8,5 av 10.

Engadget gir skryt for det samme, og mener at watchOS 8 er mer avansert. Minus får klokka for laber søvn-analysering. Poengsummen ender på 90 av 100.

Dette er altså et S-år for både iPhone og Watch, så kommer man fra en eldre Watch-modell, som med iPhone, er det gode grunner til å oppgradere, men det er også gode grunner til å vente ett år på de store endringene.

Slik er 41 mm mot en eldre modell:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse