Annonse


I den nye iPhone-oppdateringen kan du endelig deaktivere denne plagen

iOS 15.1 er foreløpig i beta-testing og vil blant annet legge til støtte for SharePlay og i iPadOS 15.1, Universal Control i kombinasjon med macOS Monterey som kanskje lanseres utviklere i ferdig versjon klokka 20:00 18. oktober.

Du har sikkert flikket bort denne varselen mange ganger

Er du allerede tester av den første større iOS 15-oppdateringen, kan du nå med en gang skru av noe som helt sikkert har plagd deg mange ganger – det har i det minste vært en plage for oss i redaksjonen.

Synderen er det gjentatte maset om å hente opp tastaturet til Apple TV på mobilen, et varsel som kommer i tide og utide.

Deaktiver det i varsel-innstillingene

Gjemt under “Innstillinger” – “Varsler” og deretter Varsel-type kan du velge Apple TV-tastatur. Deretter kan du deaktivere varsler. Det er alt. At det ikke har vært mulig før nå er merkelig, men slik er det ofte med Apple.

Annonse


Rart er det at Apple har glemt å fjerne i tvOS 15-brukerguiden at det er mulig, men samtidig fjernet muligheten i iOS 15.

Som MacRumors bemerker: ser du ikke Apple TV-tastaturet under varsler, må du koble deg til TV-en først, så skal det være mulig.

Annonse