zeppelinpriset
Nye Zeppelin er i salg fra i dag av til 7998 kroner.

Annonse


Det ikoniske lydproduktet har blitt nytt – lansert i dag til denne prisen

Bowers & Wilkins har endelig oppdatert sin ikoniske Zeppelin-høyttaler med AirPlay 2 og Alexa.

Den nye høyttaleren lanseres 13. oktober

Som vanlig er prisen ganske høy; 7998 kroner skal de ha for høyttaleren som kommer i to farger, mørk (midnattgrå) og en lys (perlegrå).

Zeppelin er tilgjengelig fra 13. oktober for 7.998 kroner fra utvalgte forhandlere og Bowers & Wilkins’ nettsider. Les mer på www.bowerswilkins.com/new-zeppelin

B&W

Er den verdt pengene? Det får vi snart finne ut av, da vi har forespurt et test-eksemplar.

B&W forklarer at de har gjort alt nytt:

Nye Zeppelin er et komplett stereosystem i en slank enhet og bygger på Bowers & Wilkins’ uslåelige ekspertise innen høyttalerdesign for både studio- og hjemmebruk. Den har elementer som holder referansekvalitet, arrangert i dedikerte høyttalerkabinetter til høyre og venstre for en betydelig forstørret subwoofer. Resultatet er rik stereolyd som fyller rommet og som savner motstykke på markedet.

B&W

Det er også støtte for høyoppløst Bluetooth-lyd og styres med selskapets egen app:

“Zeppelin har støtte for både AirPlay 2 og aptX Adaptive Bluetooth, noe som gjør at den passer både for iOS- og Android-brukere. Brukere av Spotify kan også dra nytte av Spotify Connect, som garanterer både høykvalitets lyd og brukervennlig og enkel betjening. Best av alt – nye Zeppelin kan også styres via Bowers & Wilkins Music App, som gir umiddelbar tilgang til en mengde strømmetjenester, inkludert Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL og TuneIn”.

Fler-rom støtte er på vei tidlig neste år:

“Zeppelin er konstruert for å holde i det lange løp. Den kraftige programvaren kan selvfølgelig oppdateres, og allerede nå er multiroom-støtte planlagt introdusert i form av en oppdatering i begynnelsen av 2022. Det kommer til å gjøre den kompatibel med både andre nye Zeppelins, og trådløse høyttalere i Bowers & Wilkins’ Formation-serie.”

Annonse