bloodborne2
Fansen har ventet på en oppfølger til Bloodborne, først lansert i 2014 til PS4, veldig lenge. Nå ser det ut som en bekreftelse på utviklingen av en oppfølger er nært forestående og at det kommer en "remaster" av det første spillet.

Annonse


Alle har ventet på oppfølgeren, nå mener han at “Bloodborne 2” er under utvikling

Det ryktes at Bluepoint Games, som nettopp ble handlet av Sony, jobber med en oppfølger til det populære spillet skapt av From Software. I tillegg kommer det visstnok en oppusset utgave av originalen.

Klarer Bluepoint å gjenta suksessen?

Det er ventet at Playstation 5-versjonen av sistnevnte kommer først, for så å bli fulgt opp av PC- og sky-versjoner.

Den nye PS5-versjonen av Demon’s Souls var en meget vellykket affære og fikk svært gode kritikker da det ble lansert i november 2020.

Grafikken og lyden ble stor-forbedret, så kan Bluepoint klare det samme med Bloodborne til PS5 vil Playstation ha nok et kritikerrost spill i biblioteket, samtidig som de ytterligere vil klare å drive PS5-salg med et helt nytt spill. Det er tvilsomt at noen av de nye titlene lanseres i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse