magicleap2
Magic Leap lanserer andre generasjon AR-hodesett neste år etter at de igjen har klart å hente inn milliarder av kroner.

Annonse


Har klart å hente 4,3 milliarder kroner for nytt AR-hodesett

Magio Leap snakket i flere år om at de hadde klart utrolige ting med sitt første AR-hodesett, men etter at det ble avslørt hva det egentlig var i stand til, falt det hele sammen.

I første runde fikk dette selskapet 26 milliarder kroner

For teknologien var så langt unna drømme-demoene selskapet først viste frem, at skuffelsen var stor. Microsoft har i så måte kommet mye lenger med HoloLens og HoloLens 2 som faktisk er i bruk.

Men det stopper ikke Magic Leap sine drømmer, for nå har de klart å skaffe 500 millioner dollar i nok en finanseringsrunde samtidig som de har avslørt andre generasjon AR-briller.

Klarer de det denne gang?

Selskapet avslørte det nye produktet om på CNBC og skryter på Twitter at dette er bransjen minste og letteste produkt som er “bygget for bedrifter, er mer oppslukende og komfortable med den største FOV-en og det beste lys-systemet” som gjør at disse også kan brukes i veldig lyse omgivelser.

Annonse


Dette melder selskapet om lanseringen neste år:

“I løpet av det siste året har Magic Leap og våre partnere levert kraftige brukes-områder innen læring, produksjon og helse. Magic Leap har også fortsatt å styrke sin betydelige patentportefølje, inkludert utviklingen av sitt andregenerasjons produkt, Magic Leap 2, som blir bransjens minste og letteste enhet bygget for bedrifter.

Dette avanserte headsettet har innovative, førstegangs-gjennombrudd som dimming og økt synsfelt som er designet for å øke virksomhetens bruk av AR. Generell tilgjengelighet for Magic Leap 2 er planlagt til neste år med utvalgte kunder som allerede utnytter mulighetene sine gjennom et tidlig testprogram.”

– the industry’s smallest and lightest device. Built for enterprise, it is more immersive and comfortable, with the largest FOV, and dimming – a first-to-market innovation enabling use in brightly lit settings. https://bit.ly/3iTW82K

Annonse