watchbestilling
Vår anbefaling for å få Apple-produkter på lanseringsdagen er å bruke Apple Pay på en iPhone, eller en Windows-maskin om du godkjenner med bankID.

Annonse


Windows reddet bestillingen vår – Apple Watch Series 7 allerede utsolgt

Jo flere bilder vi ser av Apples nye klokke, jo mer positive blir vi til den økte skjermstørrelsen, nytt design eller ei.

Bestiller du nå får du neppe før sent i oktober eller tidlig november

Det er mulig flere har tenkt det samme, for allerede kort tid etter at forhåndsbestillingene ble gjort klare klokken 14, er leveringen for mange modeller fra 26. oktober til 3.

Det var nettopp dette vi erfarte også da vi la inn en bestilling for test-eksemplaret (45 mm) på iPhone med App Store: som med iPhone 13 Pro Max-bestillingen vår klarte ikke appen å laste bankID for autentisering av kortet etter gjentatte forsøk i 20 minutter.

iPhone rotet det til igjen, Windows ble redningen

Da vi endelig kom oss hjem til PC-en med Windows 11 14:30, klarte vi å bestille fra Microsofts nettleser med en gang, men da var det allerede for sent. Vi prøvde også på en MacBook, men der opplevde vi samme problem.

Det er snodig at Apple fremdeles ikke har rettet dette etter iPhone-lanserings fadesen (per 16:00 – vi så jo i kommentarfeltet at vi ikke var de eneste som slet). Løsningen er å bruke Apple Pay som betaling, men enn så lenge Apple gir mulighet for alle typer kredittkort utenfor eget system, bør det fungere.

Vi publiserte en spørreundersøkelse på Twitter – har du handlet, har du planer om det eller venter du på anmeldelsene?

Annonse