minecraftgress
Med Minecraft sine enorme landskap og visningsavstand, anbefales det en godt kjølt maskin til man vet at alt fungerer som det skal.

Annonse


“Dette Minecraft-gresset satte fyr på PC-en min!”

Lever du farlig med RTX-kort og Amazons New World mens du leser på ITavisen om 3090- og 3080-kort som tar kvelden? La oss presentere en tillegspakke med gress til Minecraft som tegner unødvendig mye grønt.

Tør du laste ned?

“NicoRTX” er skaperen av denne fantastiske GPU-varme-testen – hvem trenger vel 3DMark og en dårlig kjøleløsning nå? Planet Minecraft har en kopi av den farlige mod-en som fungerer best med en shader-tilleggspakke for å øke temperaturen ytterligere.

Det finnes sågar en versjon for tregere maskiner.

Det finnes mengder med tilleggsmodifikasjoner for Minecraft som legger til objekter som tar seg langt bedre ut enn hva spillet originalt byr på (og en som forandrer spillet totalt: “NoCubes“) – hvilke er dine favoritter?