windows11intelkiller
Det kan være smart å slette Intels nett-programvare om man sliter med hastigheten i Windows 11.

Annonse


Har du Intel-WiFi strupes kanskje nett-hastigheten i Windows 11

Vi testet en rekke Windows 11 testversjoner før den endelige versjonen ble lansert i går kveld, en dag før den egentlig skulle rulles ut.

Pass på om du bruker Intel “Killer” programvare

Det er klart alle har ulike maskiner og programvare, men det ser ut som at de fleste mener at Microsoft ikke har trådt mye feil med den nye kjernen (som jo bygger på Windows 10), og at veldig mye fungerer bra.

Men det er alltid feil, og som vanlig er det relatert til drivere og i tillegg denne gang Oracle VirtualBox “som kanskje ikke starter og gir en feilmelding” – en løsning er å deaktivere Hyper-V eller Windows Hypervisor , samt en vietnamesisk nettleser kalt Cốc Cốc som kan oppleve problemer.

Den mest utbredte feilen for de fleste vil nok være kompabilitetsproblemer med Intel “Killer” nettverksprogramvare som Microsoft advarer kan strupe netthastigheten på berørte enheter. Det er mulig at å avinstallere programmet er en løsning.