Annonse


OxygenOS 12 Open Beta er lansert for OnePlus 9 og Pro 9

OnePlus har lansert den første åpne betaen av OxygenOS 12.

Oppdatert, 21:02:

Last ned.

Er mer strømsnill og bygger på “Burdenless”-filosofien

Den nye testversjonen er laget for OnePlus 9 og 9 Pro og leverer “en oppgradert opplevelse på et mer stabilt og strømsparende system med solid backend-støtte. OxygenOS 12 er optimalisert etter Burdenless-filosofien i tre aspekter: arbeid, hvile og lek, som bygger et rom fritt for press hvor det går an å slappe av”.

Annonse


I kveld OxygenOS 12-baserte Open Beta-versjonen for OnePlus 9 og 9 Pro. OxygenOS 12 gir en oppgradert opplevelse på et mer stabilt og strømsparende system med solid backend-støtte. Sammen med et forfriskende brukergrensesnitt og et stort sett med nye funksjoner, gir OxygenOS 12 en mer avrundet opplevelse som effektiviserer brukernes daglige arbeid og forbedrer det digitale velværet.

For øyeblikket er denne beta-en tilgjengelig for toppmodellene. OnePlus varsler at det kommer støtte for følgende modeller senere:

 • OnePlus 8
 • OnePlus 9R 5G
 • OnePlus 8 Pro
 • OnePlus 8T
 • OnePlus 7 Pro
 • OnePlus 7
 • OnePlus 7T
 • OnePlus 7T Pro
 • Nord 2 5G
 • Nord 1
 • Nord CE 5G

Blant annet finner vi:

 • Nytt design rundt lys og skygge
 • Fullstendig oppgraderte Notater
 • Dark Mode med tre nivåer
 • Toolbox 2.0

Dette er “Burdenless” som forklart av OnePlus

“Inspirert av James Turrells kunstverk Light and Space, har OnePlus jobbet hardt med å introdusere et oppdatert og nytt brukergrensesnitt i OxygenOS 12 som forbedrer brukervennligheten og gir kraft gjennom fleksibelt design:”

 • Lys og plass

OnePlus har skapt et nytt design rundt lys og skygge, som gir en følelse av trygge og mentale bekvemmeligheter gjennom visuelle endringer.

 • Geometrisk dekonstruksjon

OnePlus forenklet grafikken i OxygenOS 12 ytterligere basert på geometrisk dekonstruksjon. Gjennom enklere typografi kan brukerne lettere få viktige meldinger, noe som gjør OxygenOS 12 mer inkluderende og relaterbart for brukere fra forskjellige kulturer og regioner.

 • Neumorfisme

Basert på enkelhet forbedret OnePlus detaljer for å gi en mer førsteklasses følelse ved å legge til skygger, subtile graderinger og tilpasning av hvert visuelle brukerscenario.

Arbeid

«Shelf» og OnePlus Scout

 • Den velkjente «Shelf» blir fullt oppgradert på OxygenOS 12 med et bredere spekter av tilpasninger for å skape den opplevelsen som passer best for ethvert behov.
 • For å forenkle driften og øke effektiviteten enda mer, ble OnePlus Scout integrerte i «Shelf». Denne funksjonen tilbyr en one-stop-tjeneste for alle søk som lar folk finne innhold på enheten, inkludert dokumenter, kontakter, musikkspor og websider.

Notater

 • For å gjøre arbeidet enklere og mer effektivt ble Note-appen fullstendig oppgradert med en rekke nye redigeringsfunksjoner.

Hvile

Work Life Balance 2.0 (WLB 2.0)

· Med OxygenOS 12 utvider vi opplevelsen til våre globale brukere med en oppdatert versjon – WLB 2.0, for første gang i Android-telefoner. I innstillingene for WLB-modus kan varsler og meldinger fra forskjellige apper kategoriseres i to moduser og sorteres etter prioritet.

Dark Mode

· Basert på tilbakemeldinger fra OnePlus sine brukere, kan Dark Mode nå justeres med tre nivåer.

Lek

Spill – Toolbox 2.0

 • På OxygenOS 11.3 for Nord 2 tilbød OnePlus en solid spillopplevelse med Toolbox in Games, som støtter flytende FPS-vinduer, spillfiltre, innstillinger for bildefrekvens og mer. Med OxygenOS 12 bringer OnePlus disse funksjonene sammen med en oppgradert Toolbox 2.0 til alle OnePlus globale brukere, og tar spillopplevelsen til neste nivå.

Canvas AOD 2.0

 • Blant funksjonene OnePlus har lansert, er Canvas AOD en av de mest populære. Den nylig introduserte Canvas AOD 2.0 har allerede blitt etterlengtet etter våre OEF-arrangementer, og vi er glade for endelig å kunne vise dette til flere brukere med OxygenOS 12.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse