xbox512gb
En ny 512GB SSD er på vei til Xbox Series X|S, samt en ny eksterndisk til Xbox. Bilde: Windows Central

Annonse


Nå kommer det 512GB lagring til Series X|S

Nye SSD-lagringsenheter til rundt 1300 kroner (omregnet fra dollar, så forvent 1500 kroner eller mer i Norge), er oppdaget.

Burde Microsoft ha gjort som Sony?

Det er dyrt å handle ekstra lagringsplass til Microsofts konsoller, for i motsetning til Playstation 5 der man kan slippe unna med relativt billige standard M.2 SSD-er, må man handle spesial-lagringsenheter og 1TB-utgaven koster 2500 kroner.

Nå er det avslørt nye 512GB i Frankrike, så vi har altså ingen norske priser enda, men det er jo fint å vite at man snart vil få valg om å ikke punge ut for det som nesten er kosten til halvparten av en ny konsoll for å kunne lagre spillene sine på nevnte konsoll (Xbox Series X 1TB koster 5500 kroner).

To nye Seagate-produkter kommer denne uken

Det kommer også en ny 1TB eksterndisk for Xbox. Det står altså ikke spesifisert at Series X|S er et krav, så vi vet ikke hvor kjappe disse er, og om de støtter Series X|S som ber brukeren om å overføre til intern SSD eller utvidelseskort (om det er Series X|S-spill – Xbox One-spill og ikke-oppgraderte Xbox One-spill er støttet fra eksterndisker) om det oppdages en ekstern lagringsenhet som ikke møter kravene.

Det ventes at selskapet skal kunngjøre det nye produktet denne uken.

Annonse