ipadmini6
Grunnet plasseringen av panel-kontrolleren, er det svært mye ujevn etterslep i landskapsmodus. Det er også mulig Apple har brukt rimeligere komponenter.

Annonse


Derfor er iPad mini 6-skjermen så dårlig – kan neppe fikses med iOS-oppdatering

iFixit har avslørt hvorfor iPad mini 6 har “jelly scrolling”, og det er ikke godt nytt. Det er fordi årsaken er maskinvare-valg Apple har tatt.

Vi er klare med vår iPad mini dom i dag – les sniktitten

Derfor kan ikke problemet retter med en iOS-oppdatering, og potensielle kjøpere bør være oppmerksomme på at skjermen er av dårligere kvalitet enn forventet.

Vår anmeldelse av mini-brettet publiseres senere i dag, og vi er ikke fornøyde med hva panelet byr på, og det er ikke bare det at panelet demonstrerer et ujevnt etterslep.

iFixit bekrefter det vi har trodd: problemet med LCD-panelet er verre på iPad mini 6 enn mange andre nettbrett, inkludert iPad Air 4.

Annonse


Dette kan neppe rettes

Årsaken er at panel-kontrolleren er plassert vertikalt og ikke horisontalt som på f.eks. iPad Air 4. Dette er en viktige avgjørelse, for denne komponenten bestemmer hvilken vei skjermen oppdateres.

Dette er vel da også årsaken til at problemet er langt mindre problematisk i landskaps-modus, noe vi har bekreftet og som gjør denne til en helt ok film-avspiller og en meget god gaming-kompis, men å bla i nettsider i portrett-modus, det er den ikke god til.

iFixit spekulerer også i at Apple kan ha brukt billigere paneler i dette brettet. Det er hva vi tror.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse