ios15sletterbilder
iOS 15 har et alvorlig problem: sletter du bilder fra Messages, slettes de også etter en iCloud-backup.

Annonse


iOS 15 SLETTER bilder

Problemene med iOS 15 fortsetter å hope seg opp.

Oppdatert, 30. september, 08:31:

Det er flere Siri-kommandoer som heller ikke fungerer, inkludert:

  • Har jeg telefonsvarmeldinger?
  • Spill mine telefonsvar-meldinger
  • Sjekk min samtale-historikk
  • Sjekk mine siste samtaler
  • Hvem ringte meg?
  • Send en e-post
  • Send en e-post til en kontakt

Ikke slett Messages-bilder

Du har kanskje lest testen vår der vi endte på 7 av 10 for Apples toppmodell, mye grunnet oppgraderinger som burde vært på plass i fjor, men også en rekke iOS 15-plager. Det er nå avslørt noe langt verre enn en plage, nemlig at iOS 15 kan slette bilder som er lagret i iCloud.

Annonse


Det er ikke bare hvilke som helst bilder som slettes, men de som lagres fra en Apple Messages-tråd. Om man lagrer et bilde fra Messages, og deretter sletter tråden, så slettes bildet neste gang det utføres en iCloud backup. Problemet her er jo at iCloud-backup kjøres automatisk, ofte når mobilen har vært tilkoblet strøm en stund, så dette kan ofte skje i løpet av natten uten at man har kontroll, noe som gjør feilen ganske så grov.

OS 15.1 beta 2 retter ikke feilen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse