forzahorizon5krav
Også Steam-utgaven av spillet støtter kontroller-vibrasjoner for første gang.

Annonse


Den beste opplevelsen får man med de dyreste skjermkortene – dette krever Horizon 5

Minimum, anbefalte og de ideele maksinvarekravene for Forza Horizon 5 som lanseres 5. november på PC, Xbox og Gamepass, er avslørt.

Ha 110GB ledig diskplass

Spillet ser utrolig flott ut, men så kreves det også en rå datamaskin for å få maks visuell glede. RX 6800 XT eller RTX 3080 er nemlig det ideele, i kombinasjon med Ryzen 7 3800XT CPU eller en i7-10700K.

16GB RAM må også være på plass, noe som ikke er ekstremt, men som også anbefales for den mellomste opplevelsen (8GB er minstekrav) der det anbefales RX 590 skjermkort eller en Nvidia GPU GTX 1070 eller bedre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse