iphone13berøing
iPhone 13 og iOS 15-lanseringene har ikke vært uten problemer, og det er ikke uvanlig, men det føles ekstra ille når dette er et skikkelig "s-år".

Annonse


iPhone-klagestorm: nå fungerer ikke skjermen

Fra før av er det problemer med å bruke Apple Watch til å låse opp om man har maske på seg – meldingen man kan møtes er av at mobilen ikke klarer å kommunisere med klokka. Apple sier de er på saken.

Oppdatert, 14:07:

Det meldes at også eldre iPhone-modeller er berørte, så dette er nok et iOS 15-problem om ikke 13-serien har andre feil i tillegg til iOS 15.

Hva skjer med iPhone 13-berøringsskjermen?

Nå er det oppdaget nok et problem, og det er relatert til iPhone 13 og 13 Pro-serien.

Annonse


Vi opplevde senest i går at vi rett og slett ikke kunne besvare en innkommende samtale da mot høyre-gesten ikke fungerer i det hele tatt – i stedet måtte vi besvare med klokka. Vi har også opplevd at apper med berørings-ikoner helst nederst på en sidene av skjermen ikke registrerer trykk overhode, noe vi først trodde var appens feil, men det ser ikke slik ut:

iOS 15 har endel problemer, men det later ikke til at alle opplever det samme

Vi har også opplevd dette på tidligere modeller og iOS-versjoner, og nå er altså samme problem tilbake, og vi er ikke alene om denne negative erfaringen som jo er meget irriterende.

Dette er den ene feilen vi har opplevd med berøringen, men det er flere feil her som rapporteres av ferske eiere: det er problemer med berørings-sensitiviteten, at berøring for å vekke skjermen ikke fungerer og at det er problemer med at berøring ikke registrerer i Apples apper, som telefon-appen vi nevnte, og i andre deler av systemet.

Det er også andre problemer, inkludert denne:

Det er ikke bare Apple som roter – denne fra Spotify er grov: