switcholedhandson
De første testerne uttaler entusiame for den nye konsollen, selv om innmaten er nærmest identisk utover mer lagringsplass.

Annonse


Switch OLED imponerer

De første testerne har fått noen timer med Switch OLED, og er imponerte over hva Nintendo har designet selv om den nye konsollen ikke har ny innmat. Det fikk mange til å reagere, men var trolig et smart trekk i en verden der det er komponent-mangel.

Større skjerm, mer lagringsplass, men ellers er alt likt på innsiden

8. oktober lanseres den nye konsollen som har en mye større og bedre skjerm som dekker nesten hele fronten. Vi snakker her om en økning fra 6,2″ til 7″.

Lagringsplassen er også oppgradert fra 32GB til 64GB som heller ikke er vanvittig mye, men kanskje nok for spillene til Nintendos konsoll som jo aldri er grafikk-vinnere, rent teknisk.

Konsollen gir fremdeles kun 1080p ut til TV-en, men fordi skjermen er så mye større, og bedre, mener de fleste testerne at denne er laget for å holdes i. På- og volum-knappene på topp er smalere, noe som er et lite ankepunkt.

Annonse


Mye bedre kickstand

Engadget er en av publikasjonene som har testet den noen timer, og er imponerte over at skjermen er mye mer lyssterk, detalje-skarp og “vakker” – rett og slett. De testet den med Metroid Dread som lanseres samtidig med konsollen, noe som var et smart trekk av Nintendo og det mener også Engadget. Det gir mening all den tid det nye spillet drar nytte av utviklere som kjenner Nvidia Tegra X1-en brikken godt og nå helt sikkert kan imponere på litt gammel maskinvare.

Kickstanden er også mye forbedret i den nye konsollen, ikke at det skulle så mye til, den originale var rett og slett veik. Den nye dekker nesten hele baksiden og er mye mer solid i tillegg til at den justeres trinnløst.

Batterilevetiden er det for tidlig å si noe om, for det kan bli en utfordring, men konklusjonen til Engadget er at denne konsollen er vanskelig å motstå.

Vi kommer tilbake med våre egne erfaringer.

Annonse