Nyemacbookair
Nye MacBook Air vil trolig minne om dette konseptet. Konsept: Devam Jagra

Annonse


Du må vente lenge på helt nye MacBook Air

Nye MacBook Pro kommer kanskje neste måned samtidig som Apple lanserer den ferdige versjonen av macOS Monterey.

Fargerike MacBook Air med M1X/M2 kommer ikke før tredje kvartal neste år

Men hva med en annen favoritt som lenge har hatt det samme designet, og det enda noe lenger enn MacBook Pro-serien som jo fikk TouchBar? Ifølge Ming-Chi Kuo kommer ikke disse før i tredje kvartal 2022.

Kuo har tidligere trodd på en lansering sommeren neste år, men forskyver nå Apples lanseringsplaner med flere måneder. Det er også litt merkverdig at Apple ikke klarer å lansere de nye Air og Pro-modellene samtidig, men så har også ryktene rundt nye MacBook Pro dødd noe ut, så nå er vi litt mer usikre på at disse kommer på tampen i år likevel?

MacBook Air konsept:

Dette er de nye oppløsningene

At de nye oppløsningene er avslørt i macOS Monterey, altså for de nye 14 og 16-tommerne, gir oss et håp. Om Apple skal ha en siste stor pressekonferanse, forventer vi at det skjer neste måned og at nye macOS med Universal Control (du kan hacke til deg testing slik) med iPadOS 15, lanseres samtidig.

M1-brikkene yter fremdeles godt, men selskapets bærbare datamaskiner har et design som er for gammelt. Troen er at i det minste MacBook Air låner designspråket til nye iMac, og med det også flere fargerike modeller i stedet for kontorgrått.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse