Youtubenedlasting
Man vil kunne beta-teste nedlastinger i nettleseren som betalende medlem til ut i oktober.

Annonse


Dette var på tide, YouTube

Er du YouTube Premium-medlem? Flott: nå kan du teste (trykk her) å laste ned videoer selv om man ikke er på mobilen. For det er man jo ikke alltid.

Dette er beta, så ikke alt fungerer optimalt

Funksjonen burde ha vært her for lenge siden, men er altså nå tilgjengelig i beta for betalende om man har de nyeste versjonene av Chrome, Edge eller Opera. Merk at det kan ta litt tid før funksjonen dukker opp, selv etter at den er aktivert.

Det merkelige er at man ikke kan se videofilen hvor som helst, man spille den av i nettleseren (1080p er maks) fra den nye “nedlastet“-fanen i YouTube. Greit nok, for nettleseren er jo alltid der. Det er sikkert for å kunne trekke tilbake innhold etter en angitt tid.

Beta-en avsluttes 19. oktober

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse