ipadmini6
Det er ikke bare personer innad i Apple som lekker: iPad mini ble avslørt av en nettbutikk som selger deksler til den.

Annonse


Dette sier Apple-sjefen til lekkerne: “Dere hører ikke hjemme hos oss

The Verge kan avsløre at Tim Cook advarer de som ønsker å lekke produkter og tjenester før de avsløres av selskapet, og at disse personene ikke er ønsket.

Tim Cook bekrefter indirekte at alle lekkasjene fremover vil være reele

Det har vært veldig mange lekkasjer de siste årene, ikke minst i år med iPhone 13-rapporter som ga oss nærmest all informasjon vi ønsket. Det samme gjaldt for iPad mini 6.

Det skal sies at ikke alle ryktene var korrekte, i det minste ikke i forhold til lanseringen, for selv om vi tror Apple har en langt mer spennende klokke for neste år med et nytt design, fikk vi i stedet servert en Apple Watch Series 6,5.

Cook er dog tydeligvis irritert over lekkasjene, og det ser ikke ut til at de bedriver noe særlig med sabotasje, altså å plante falske rykter. Klokka er muligens et unntak, men vi tviler: de må jo re-designe den snart.

Annonse


Les Cooks epost

Utover å skryte av alt arbeidet Apple har gjort, skrev Apple-sjefen dette i en intern-epost som ble lekket til The Verge::

“Jeg skriver dette i dag fordi jeg har hørt fra mange som er utrolig frustrert over å se at innholdet i møtene lekkes til journalister. Dette kommer etter en produktlansering der de fleste detaljene i kunngjøringene våre også ble lekket til pressen. Jeg vil at du skal vite at jeg deler din frustrasjon.

Mulighetene for oss til å være koblet sammen som et lag er viktige, men det fungerer kun om vi kan stole på at innholdet forblir innad hos Apple. Jeg vil forsikre deg om at vi gjør alt vi kan for å identifisere dem som lekker. Som du vet tolererer vi ikke avsløring av konfidensiell informasjon, enten det er produkter er eller detaljene i et konfidensielt møte. Vi vet at lekkasjene utgjør et lite antall mennesker. Vi vet også at folk som lekker konfidensiell informasjon ikke hører hjemme her”.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse