surfacenorgehøsten2021
Surface Laptop Studio og Surface Pro 8 lanseres i Norge neste år.

Annonse


Ingen av de feteste Surface-produktene lanseres i Norge i år (Duo 2 kommer ikke), men her er prisene

Microsofts pressekonferanse var en effektiv affære med en rekke produkter som ser veldig lovende ut. Nå har vi de norske prisene og lanseringsinformasjon.

Merk: Surface Duo 2 kommer ikke til Norge.

Surface Go 3

Surface Go 3 lanseres 21. oktobrer fra 4790 kroner. Slik forklarer Microsoft produktet:

  • Surface Go 3 er et 2-i-1 produkt – både PC og nettbrett. Surface Go designet er det samme, men hestekreftene er flere. Surface Go 3 har raskere Intel® Core™ prosessorer, batteri som varer hele dagen og Microsoft-sikkerhet innebygd. Enheten er optimalisert for digital penn og berøring og er ideell til både daglige arbeidsoppgaver, lekser og lek.

Surface Laptop Studio

Som vi feilaktig (beklager) omtalte som Surface Book 4 er på mange måter et nytt beist. Laptop Studio starter på 17 990 kroner og kommer til Norge på starten av 2022.

Annonse


  • Surface Laptop Studio er den mest kraftfulle Surface-enheten vi noen gang har laget. Den er ideell for utviklere, de som har kreative yrker og gamere. Du kan bruke den stasjonært, bærbart eller som en del av et kreativt studio – alt i ett. Surface Laptop Studio lar deg jobbe slik du vil. Den har innebygd lagring og lading av Surface Slim Pen 2 i tastaturet.

Surface Pro 8 og Surface Pro 7+

Ei heller dette produktet kommer i år, men tidlig 2022 og vil koste fra 12 590 kroner:

  • Surface Pro 8 er en modernisert og redesignet utgave av vår kraftigste Pro. Den kommer med større, høyoppløselig skjerm. Surface Pro 8 har 11. generasjon Intel® Core™ prosessor, to nye Thunderbolt porter, kameraer og høyttalere.
  • Surface Pro 7+, var tidligere kun tilgjengelig for bedriftsmarkedet. Nå lanseres den direkte til forbrukerne. Prisene starter på 9000 kroner.

Oppdaterte Surface Pro X er priset lavere i år: fra 10 290 kroner. Lansering: tidlig 2022.

  • Surface Pro X passer godt for de som verdsetter fleksibilitet og mobilitet i en enhet. Surface Pro X er slank i sitt design, den har innebygd appstøtte . Apper som Microsoft Team og Office er optimalisert for ARM, det samme er Adobe Photoshop og Lightroom.

Tilbehørene Surface Slim Pen 2, Surface Adaptive Kit og Microsoft Modern USB-C Headset kommer alle neste år. Det samme gjelder for “Ocean Plastic Mouse”.

Med andre ord er den litt triste nyheten at de mest spennende produktene ikke kommer før en gang første kvartal 2022.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse