Annonse


Neste år kommer iPad Pro med oppgradert design og det Apple-fansen virkelig venter på

Mark Gurman har noen spennende lekkasjer til oss, rett før lanseringen av iOS 15 og de andre OS-ene i kveld (der unntaket kanskje er macOS som ikke alltid rulles ut samtidig med resten).

Oppdatert,

AirPods Pro og Max får støtte for forbedret Hvor er?-støtte høsten i år (trolig samtidig med SharePlay): begge enhetene blir støttet av Apples nettverk for mistede enheter, slik at man kan finne dem også om man er utenfor Bluetooth-rekkevidde.

Ønsket mange å handle de nye iPhone-modellene, eller er det produksjonsproblemer for Apple som resten av bransjen?

Gurman innleder med å indirekte påpeker at årets lanseringer, iPhone 13 og Apple Watch Series 7, ikke var så spennende som de kunne ha vært, men at det i 2022 blir desto bedre. Dette inkluderer dessverre også MacBook Pro.

Annonse


Gurman skriver at “selv om jeg forventer nye MacBook Pro og AirPods på tampen av året, så forventer jeg ikke noe banebrytende før minst i ett år.

Og det kommer mye i 2022

Det er mer enn bare Watch og AirPods som skal stor-oppdateres neste år

Gurman sier nemlig at det skal lanseres så mange som tre nye klokke-modeller. Vi regner med at de oppgraderer dagens Series 7, som lanseres til høsten, og at de introduserer et helt nytt design og en omstart av hele klokke-serien. Denne blir sikkert ekstra dyr, så det vil gi mening å beholde Series 7-prisen, men å øke prisen på den nye.

Vi regner med at Apple tror og håper på at mange av produksjonsproblemene er løst i 2022, og at dette er årsaken til at de mest spennende produktene ikke kommer i år. Det var egentlig bare iPad mini som leverte alt vi ønsket oss i år.

ITavisen

“iPad Pro får nytt design i 2022”

iPad Pro får et “oppdatert design”, ifølge Gurman, noe som får oss til å lure på om de går tilbake til “såpedesignet”, eller om de på en eller annen måte forbedrer dagens design.

Om det er snakk om et nytt designspråk, er det jo veldig spennende, for det kan innebære at iPhone 14 får et nytt design også, eller er det kanskje bare den forbedringen at Apple har klart å integrere kameraene i iPhone 14-kroppen og det forbedere iPad Pro-designet.

Gurman forsikrer oss om at en ny høyttaler, denne gang med skjerm, er på vei, i tillegg til:

  • Brette-iPhone
  • “Ekte AR-brille”
  • Apple Watch med flere urskiver

Samtlige av de på listen, inkludert den nye Echo Show-utfordreren, er minst to til fire år unna lansering.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse