iphone14mingchikuo
Det er ikke umulig at iPhone 14 blir slik, men uten flere kilder enn Prosser, er det ikke mulig å bekrefte.

Apple skal ha klart det med iPhone 14 – varsler også 48MP vidvinkel neste år

Annonse


Samtidig som Ming-Chi Kuo melder at iPhone 13-salget går enda bedre enn iPhone 12, avslører han nå at det er enda større grunner til å glede seg til iPhone 14.

Dette skjer neste år

Kuo sier igjen at det store arealet for TouchID forsvinner neste år, og i stedet ikke trenger mer plass enn en liten sirkel sentrert i front av panelet – som Android-mobiler har gjort i mange år (dog uten ansikt-betalings).

Foreløpig er det ikke mange avsløringer fra Kuo i denne omgang, men han sier at lanseringen neste år vil være tradisjonell (altså i september).

Det kommer også en oppdatert iPhone SE med 5G i første halvdel neste år.

Annonse


Foretrekker du Apples billigmobil?

Jon Prosser hevder å allerede ha sett iPhone 14, i det minste tekniske tegninger (om noe), og han sier at kamera-klumpen vil få plass i “chassiet”.

I så fall blir 14 en langt større oppgradering, men kun om batterilevetiden ikke blir dårligere enn i år der Apple jo gjorde 13-modellene feitere for å få plass til et bedre panel og samtidig bedre batterilevetid enn fjorårets modeller.

Veien videre som analysert av Kuo

Trykk lenken ovenfor for å lese om Mark Gurmans Apple lekkasjer/spådommer, men la oss her ta for oss hva Ming-Chi Kuos sine ferske analyse er for årene som kommer.

Først: TouchID under skjermen. Dette skjer ikke før i 2023 – først trodde han dette ville skje høsten 2022. Merk at analyser flere år frem i tid alltid må tas med en klype salt, men med fortsatte maske-påbud høres det ut som en logisk plan.

Brette-iPhone har vi hørt om noen år, og analytikerne har ofte sagt disse er flere år unna. Kuo sin ferske analyse er en lansering av denne i 2024.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse