callofdutyvanguard
Call of Duty: Vanguard har "et par" feil.

Annonse


*OPPDATERT: FIKSET* Vi skulle vise deg Call of Duty: Vanguard, men vi ser jo ingenting!

OPPDATERT 19.09: Når problemet forekom, brukte jeg driver 471.96, ved å kjøre en DDU og rulle tilbake til 471.68 er problemet nå fullstendig eliminert. Nvidia driver 472.12 har heller ingen problemer for oss.
Spiller man på Xbox med 120hz er en midlertidig løsning å gå ned til 60hz.

Vi var ikke klar over at nye Call of Duty: Vanguard bør leveres med sveisebriller.

Vanguard lanseres 5. november til  PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC (Battle.net)

En flåsete spøk til side, dette er jo en beta tross alt, men det har vært endel reaksjoner på at spillet har mange grafiske problemer, inkludert det du ser under med et kraftig lys rett i fleisen og nøyaktig der man trenger å se for å drepe fienden.

Vi kjørte spillet på PC med maks detaljnivå med 1440p oppløsning og 110 i “render scale”. Vi testet også forskjellige prosenter, men uten hell.

Annonse


Til slutt nedjusterte vi detaljnivået til lavt og utførte shader-installasjonen igjen, men til ingen nytte. Dette ser ut som et “bloom” problem, men det er ingen “bloom”-innstilling å finne, så det er usikkert hva som skjer. Problemet er også vedvarende på samtlige kart, så vi er glade for at spillet ble utsatt fra sent august til november.

Spesifikasjonene på PC-en som ble brukt:
RTX 3080TI
AMD Ryzen 9 3900x
32GB 3600MHz CL16

Vi har også testet spillet på Xbox Series X i går med en 120Hz TV, og fant ingen slike problemer, før i dag.
I dag ble vi møtt med tilsvarende problemer som videoen under:

Søker man rundt på nettet finner man hundrevis av saker hvor folk opplever akkurat det samme, og det minnes også om betaen til Modern Warfare hvor tilsvarende problemer ble presentert.
Betaer bruker å ha noen grafiske problemer, men mest tekniske problemer vedrørende spillbarhet.
Er man heldig og har en Playstation 5, skal dette være plattformen med minst problemer, så dette er et problem som hovedsakelig befinner seg på Xbox og PC.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse