iphone13norge
Apples nettbutikk er nede før bestillingene åpner klokka 14:00.

iPhone 13 kan bestilles nå

Annonse


Apples nye iPhone 13 later til å være mer enn s-oppgradering enn noe annet, men det kan jo hende at alle forbedringene gjør at den i bruk føles som en skikkelig oppgradering?

Salget starter i morgen klokka 14:00 hos Apple, Telenor og Telia

Det får vi finne ut fredag neste uke da de første enhetene havner på vår testbenk, og kanskje i din postkasse? Det er bedre ytelse å finne, kameraene skal være kraftig forbedret for kveldsfoto, også har jo panelet endelig fått den oppgraderingen mange Android-er har hatt i mange år.

Apples løsning er dog litt annerledes ved at den ikke bare nedjusterer fra f.eks. 120Hz til 90 eller 60Hz, men veldig mye lavere når det trengs, alt ettersom hva man sveiper og berører – dette er også årsaken til at iPhone 13 Pro Max har 2,5 timer lenger batterilevetid enn forgjengeren.

Apple har kanskje noe på lur tirsdag 12. oktober

Samtlige modeller har bedre batterilevetid, men merk at kun Pro-modellene har 120Hz ProMotion og at iPhone 13-serien har en svakere GPU enn Pro-serien. Dog, ytelsen er likevel meget god da Apple fremdeles leder. Det spørs bare hvor lenge det varer.

Annonse


Avslutningsvis ryktes det at Apples siste produkt-avsløringer finner sted 13. oktokber. Om så stemme er det de nye MacBook Pro-maskinene som skal vises frem.

Vi i redaksjonen er nok mest skuffet over Apple Watch Series 7, men den kan uansett ikke bestilles før en gang til høsten. Apple har ikke gitt noen dato, men uten et nytt design og med den samme batterilevetiden, så er det kanskje ikke så farlig?

Mest spennende er iPad mini 6 faktisk som vi gleder oss til å teste 24. september.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse