nextorageps5
Sony-eide Nextorage har i Japan lansert 1TB og 2TB PS5 SSD-er.

Annonse


Disse SSD-ene er spesiallaget for PS5 av Sony-selskap

Nå som PS5-oppdateringen med M.2 SSD-støtte er her (sjekk denne guiden for hva du må passe på, og hvilke SSD-er som passer.

Kun i Japan enn så lenge

Nå har Nextorage, et selskap eid av Sony, lansert to SSD-er i PA-serien på henholdsvis 1TB og 2TB som passer perfekt i den nye konsollen og som mer enn nok oppfyller hastighetskravet (5,500MB/s), for disse når opp til 7300/6900 (2TB) og 7300/6000 (1TB). Det er også 2GB med mellomlagring i disse.

Man slipper også å ettermontere kjøleribbe, da disse kommer med en av aluminium. Både PS5 og PS4-spill er støttet i tillegg til media-apper.

Nextorage påpeker at “kjøleribben ikke kan demonteres. Når du monterer dette produktet på en stasjonær PC, må du kontrollere at det er nok plass til å installere SSD-en. Den kan ikke brukes til bærbare PC -er.”

Annonse


Prisene er ikke kjent

Pressemeldingen er på japansk, så norske priser eller lanseringsinformasjon har vi ikke – det står bare at de kommer etter PS5-oppdateringen.

Det samme gjelder for det amerikanske markedet og det nevnes heller ingen pris i pressemeldingen. En internasjonal lansering er usikker for øyeblikket. Rart er det at Sony ikke kjører egen branding på disse, men det skjer kanskje i forbindelse med en eventuell global lansering.

Samtidig meldes det på Xbox-fronten at Seagate trolig lanserer en rimeligere 500GB SSD til Series X og S.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse