iphone128gbseptember2021
iPhone 13 blir tykkere, får 120Hz-paneler og et nytt videomodus, mens Apple Watch 7 får et helt nytt design og bedre batterilevetid. AirPods 3 får designet kjent fra AirPods Pro, men det er ikke bekreftet om de utstyres med gummipropper. Skjer ikke det er det tvilsomt at de får ANC.

Annonse


Nå forsvinner endelig disse iPhone-modellene

Torsdag forrige uke skrev vi om en lekkasje fra Ukraina som nå backes opp av Ming-Chi Kuo.

Endelig er det over og ut for 64GB

En av de viktigste avsløringene, foruten større batterier (fordi skjermene nå får langt høyere 120Hz-oppdateringsfrekvens) og nye farger, er at Apple kvitter seg med 64GB-modellene – dette inkluderer iPhone 13 mini og iPhone 13.

128GB blir derfor endelig den minste modellen man kan handle, og om man strømmer mye og ønsker større mengder spill og video, så er dette mer enn nok. Det er mulig at samtlige modeller blir noe dyrere som følge av dette, men det er også en mulighet for at 128GB-modellene får samme pris som de på 64. Det blir interessant å se – kanskje blir bare Pro-modellene dyrere? Uansett blir de nye modellene større for å kunne huse større batterier.

Vi lurer på hva prisen blir for iPhone 13 Pro Max med 1TB lagringsplass

Nytt er det også at Pro- og Max-utgavene endelig kan bestilles med opp til 1TB (de kunne aldri bestilles med 64GB, for øvrig).

Annonse


Dette er flott for de som tar opp mye video. Det er jo lekket at den nye 13-serien kan skyte video med dybde, altså som portrett-foto fungerer i dag der det som ikke er i fokus får en filmaktig effekt for et mer dramatisk utrykk. Teknikken er døpt “Cinematic Video“.

Senker Apple AirPods 2-prisen?

Kuo avslører også mer rett før den store dagen, og det er at AirPods 3 faktisk skal avsløres samtidig med de nye modellene, og ikke senere i høst som det er blitt spekulert i. Det skal jo lanseres nye iPad-modeller også.

Analytikeren som også fores med pikant produktinformasjon fra sine kilder i Apples produksjons-nettverk, avslører også at det er to mulige pris-alternativer, men at han ikke har klart å bekrefte dem enda:

  • AirPods 3 blir dyrere enn AirPods 2. AirPods 2 forsvinner ikke og beholder dagens pris.
  • AirPods 3 får samme pris som AirPods 2 og AirPods 2 priskuttes.

AirPods 3-designet minner om AirPods Pro, men det er ikke bekreftet om de er designet med gummipropper eller ikke, om om de får støtte for aktiv støy-isolasjon, men de får visstnok 20 prosent bedre batterilevetid.

Nye MacBook Pro kommer om noen uker

Fra før av er det kjent at Apples nye klokker, Watch 7, nå masseproduseres, men siden dette startet senere enn de andre produktene grunnet produksjonsproblemer, så er faren stor for at det blir for få av dem i september, og at kunder som ikke er kjappe nok til måtte vente til oktober eller november.

Det kommer også kjappere MagSafe-lading:

Hva med de nye MacBook Pro-maskinene med M1X/M2?

Mark Gurman melder at de nye Mac-ene og iPad-ene (inkludert iPad 9 og iPad mini 6), skal avsløres senere i høst, så ikke forvent å disse produktene i morgen klokka 19:00, men de nye MacBook-ene er visstnok kun uker unna lansering.

Selv om de nye iPhone-modellene trolig er døpt “iPhone 13”, så ikke forvent store forbedringer utover panelet. Kameraene får bedre nattmodus, og ytelsen blir enda bedre, men for et design som er praktisk forbedret, så må du vente på iPhone 14. Derimot ventes det dramatiske batteriforbedringer med klokkene, og et helt nytt design.

Vi følger alle avsløringene fortløpende i morgen.

Annonse