ipadmini6
Det er ikke umulig at en dekselprodusent var for tidlig ute. Uansett er det hyggelig at Apple Pencil 2-støtte er å finne på Apples minste nettbrett for kjapt å skrive hurtignotater.

Er dette iPad mini 6?!

Annonse


Du må følge med i morgen klokka 19:00, for da skal Apple avsløre sine nye mobiler, og ikke minst helt nye Apple Watch 7.

iPhone 13-dekslene kan være lekket

Den ferske deksel-lekkasjen bekrefter ikke på bildene at navnet er “iPhone 13”, men personen som delte bildet sier det er produktnavnet – dessuten er ikke dette første gang det lekker bilder av innpakning og deksler.

Det er mange deksel-farger å velge mellom i år, også ventes det jo at iPhone 13 mini skal tilbys i en rekke nye farger: svart, blå, lilla, rosa, hvitt samt PRODUCT (Red).

iPad mini 6 avslørt?

Dette produktet ventes også å få en stor-overhaling i år, men ikke i morgen. I stedet skal de nye iPad-ene visstnok lanseres i november om vi skal tro samme person som (trolig) avslørte iPhone 13-dekslene.

Annonse


Det kan se ut som en dekselprodusent var for tidlig ute

Det er vanskeligere å bekrefte denne som ekte, da det ikke er noen andre som kan backe dem opp.

Merk at volumknappene nå er plassert på toppen av brettet, og at Apple Pencil 2-støtte er på plass – ditto for USB C og Apples A14-brikkesett som driver iPhone 12-serien. Vi håper den får A14 og ikke A13 som tidligere ryktet.

Dette skal være spesifikasjonene:

Annonse