xboxgamepadle
Bluetooth LE er foreløpig i beta.

Annonse


Nå blir Xbox-opplevelsen mye bedre

Apple skal lansere iOS 15, iPadOS 15 og alle de nye OS-ene ovenfor utviklere på tirsdag samtidig som de avslører de nye iPhone 13-modellene.

Den nye fastvaren er foreløpig i beta

I den forbindelse har Microsoft annonsert at Bluetooth Low Energy-tilkobling for en mer stabil kobling mot Apples iOS og iPad-enheter med det nyeste OS-et.

Beta-testere (Alpha Skip-Ahead og Alpha) kan allerede teste den nye fastvaren mot Xbox Elite Wireless Controller Series 2 og Xbox Adaptive.

Neste-generasjon funksjoner som tidligere kun var tilgjengelig på Xbox Series X og S er nå tilgjengelig med den nye fastvaren.

Microsoft

Det er mer

Dynamic Latency-input er også å finne i den nye fastvaren, noe som ifølge “kommuniserer mer effektivt” med konsollen:

Annonse


Ikke nok med det, neida, for her er det mer snacks: Windows 10 og Android har også støtte for Bluetooth LE med den nye fastvaren, og den husker den siste tilkoblede enheten slik at man kommer i gang med en gang. Du kan også svitsje mellom tidligere tilkoblede enheter ved å dobbel-trykke på parre-knappen.

Vi håper at forbedringene gjør at man kan bruke hodesett tilkoblet Apples enheter og hodesett samtidig uten at kontrolleren mister forbindelsen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse