horizonforbiddenwest
Man vil likevel kunne oppgradere til PS5-utgaven gratis, om du er så heldig å skaffe Sonys nye, da.

Sony gikk for langt, nå blir oppgraderingen gratis, men det er et stort minus

Annonse


Sonys fans ble sinte da de fant ut at PS4 til PS5-oppgradreingen av det kommende storspillet, Horizon: Forbidden West, likevel ikke skulle være gratis.

Sony brannslukker før lanseringen 18. februar 2022

Det vil si: om man handlet standardversjonen kunne man ikke gratis-oppgradere, vel, ikke før nå som Sony har ombestemt seg og likevel ikke krever 10 dollar for å visuelt oppgradere for de som faktisk har klart å skaffe seg en PS5. Er ikke det en bragd i seg selv? Det bør premieres.

Sony lovte gratis-oppgraderinger i fjor

Men ikke forvent at dette vil gjelde fremover; grunnet den svake komunikasjonen skjer dette bare med det ene spillet: God of War og GT 7 PS4-eiere vil måtte punge ut 10 dollar om de ønsker å oppgradere. Dette gjelder for øvrig alle spill som kommer eksklusivt først til Playstation.

Det er også mer å merke seg: for å kunne oppgradere et PS4-spill i disk-format til en digital PS5-versjon må man eie PS5-modellen med blu ray. “Fysiske PS4-spill kan ikke brukes med PS5 Digital Edition”, melder Sony.

Annonse