ps5september2021
Det blir PS5-spillavsløringer 9. september. Sony har allerede sagt at de ikke skal avsløre mer om PS VR denne datoen.

Annonse


Sony skal avsløre Playstation 5-fremtiden 9. september

22:00 torsdag 9. september skal Sony intet mindre avsløre hva fremtiden til deres nye konsoll bringer.

Følg med 9. september klokka 22:00

Playstation 5 har vært i salg en stund, men har vært vanskelig å skaffe. Uansett har jo den nye konsoll-generasjonen nettopp startet, og selv om det har vært noen gode spill, er vi ikke i nærheten av å oppleve hva konsollen virkelig er i stand til. Dette gjelder også for Xbox Series X og Forza Horizon 5 som ser utrolig flott ut.

Sony avslører at sendingen varer i 40 minutter og vil ta for seg Playstation Studios-spill og andre studioer som har spill på vei julen i år. Sony skal dog avsløre litt om hva som skal skje i 2022, men dessverre skal de ikke vise frem PS VR, så det er altså kun snakk om spill.

Det vil være naturlig at Sony bruker pressekonferansen til å lansere den nye oppdateringen med M.2 SSD-støtte.

Annonse