Watchseries7prosser
Nikkei er skråsikre på at Apple Watch 7 ikke vil kunne produseres i nok eksemplarer og at den derfor kanskje utsettes. Bilde: Front Page Tech

Annonse


Apple Watch Series 7 er forsinket fordi den er så annerledes og komplisert

Nikkei Asia melder uten forbehold at Apples nye klokker er utsatt grunnet det kompliserte designet som igjen byr på produksjonsproblemer.

Apple fjerner «Series» fra Watch-produktserien

«Produksjonen av Apple Watch 7 begynte så smått forrige uke, men opplevde deretter kritiske utfordringer i forhold til produksjons-ytelse», melder Nikkei om den helt nye klokke-serien som får et design som minner mer om iPhone 12/iPad Pro (som mange av Apple produkter for tiden).

I klartekst: de er ikke i nærheten til å klare å produsere nok til at alle får i september. Det betyr at produktlanseringen utsettes eller at det blir veldig vanskelig å skaffe en i september.

Apple Watch 7 kommer i nye størrelser:

Vent med å selge sin Series 6 eller SE, dette kan ta litt ekstra tid

De nye klokkene er rett og slett så annerledes enn de forrige generasjonene (og med større urskiver), at de opplever problemer med å sette sammen komponentene og panelene.

Trolig vil Apple avsløre det nye produktet samtidig med iPhone i løpet av inneværende måned, men det vil være problemer med å levere nok av dem – kanskje i så stor grad at lanseringen utsettes som med iPhone 12-serien.