Wonder Woman 1984 på HBO Max.
Wonder Woman 1984 på HBO Max.

Annonse


HBO Max lanseres i Europa. Norge først

WarnerMedias strømmetjeneste HBO Max vil lanseres i Norge og Norden samt Spania i høst. Sentral- og Øst-Europa samt Portugal kommer i 2022.

Alt fra WarnerMedia på ett sted

Vi prioriterer Europa. Vi er etablert og har suksess i USA og Latin-Amerika. Europa er et komplisert marked, men det er spennende.

Priya Dogra, WarnerMedia Europe

“Meget konkurransedyktig pris”

Vi ønsker å fortelle historier. Vi vil tilby en meget konkurransedyktig pris og fleksibel tilgang til produktene våre. 

Christina Sulebakk, HBO Max

For første gang vil alle WarnerMedias programmer; HBO, Max-originaler, DC, Warner Bros. og Cartoon Network, være tilgjengelig på ett sted. I tillegg kommer oppkjøp fra tredjeparter.

“En enorm forbedring”

Plattformen blir en enorm forbedring i forhold til våre nåværende streamingtjenester som har langt mindre innholdsomfang. Du får et tilbud som kommuniserer mye bredere og langt mer overbevisende.

Christina Sulebakk

‘I Norge skal vi oppleves som om vi er norsk’

Ifølge Dogra er HBO Max på utkikk etter historier som har bred appell, men hun bekreftet hva andre i HBOs ledelse har sagt, at også lokalt innhold vil bli prioritert. Warner Media skal oppleves som en lokal virksomhet: “I Norge skal vi oppleves som om vi er norsk, i Frankrike som fransk.”

Vi liker historier som setter verden og samfunnet omkring dem i kontekst. Vi gleder oss til også å være med på å utvikle lokale kreative krefter.

Priya Dogra

Latin-Amerika

HBO Max ble i juni iår lansert i 39 områder i Latin-Amerika.

Annonse