Klonenes design samsvarer med det designet som som er forventet for Apple Watch Series 7.
Klonenes design samsvarer med det designet som som er forventet for Apple Watch Series 7.

Annonse


Apple Watch Series 7-kloner allerede på markedet i Kina

Bilder av påstått forfalskede kloner av kommende Apple Watch Series 7 er blitt delt på nettet. Vi tar en nærmere titt på smartklokkens forventede design.

Beste inntrykk av Series 7 så langt

Bildene som ble delt i en tweet av brukeren “Majin Bu”, viser forfalskede kloner av Apple Watch Series 7 i Space Grey, Silver og Space Black. Designet samsvarer med det nye designet som som er forventet for Apple Watch med kanter omtrent som på iPhone 12-serien, iPad Air, iPad Pro og 24’’ iMac.

Originalene forhåpentligvis penere

Selv om bildene ikke viser legitime Apple-enheter, gir de kanskje det nærmeste inntrykket så langt av hvordan det nye Apple Watch-designet blir. At originalene blir penere tar vi for gitt.

Series 7 blir 1,7 mm tynnere

Designet av Apple Watch Series 7 er hittil bare sett i gjengivelser angivelig basert på lekkede bilder og påståtte CAD-tegninger med høyttalergitter langs venstre side, “firkantede kanter” og et tynnere kabinett.

Annonse


Selv om Apple Watch Series 7 forventes å bli 1,7 mm tynnere enn Series 6. Denne endringen gjenspeiles neppe i klonene.

Går for 500 kroner i Kina

Det fremstilles ofte kopier av populære Apple-produkter i Kina. Problemet er så utbredt at Apple har et eget team hvis eneste fokus er å slå ned på forfalskede produkter og forhindre at de kommer på markedet. Majin Bu forklarte at disse kopiene vil bli solgt for rundt 500 kroner i Kina.

Tidlig krøkes som god kopi skal bli

I mars dukket det opp bilder av tredje generasjons AirPods-kopier på nettet. Disse AirPods’ene var ikke lansert over et halvt år senere. Det forteller noe om hvor tidlig kopiproduksjonen kommer i gang. 

Apple Watch Series 7 forventes å bli presentert allerede neste måned, sannsynligvis sammen med iPhone 13-serien. Vi regner med at den kommer med forbedret skjermteknologi og Ultra Wideband-tilkobling, raskere prosessor, større batteri og annet snacks.

Annonse