applewatch
Det er nå lekket to Watch Series 7-bånd som tilsynelatende bekrefter de nye 41 mm og 45 mm størrelsene.

OPPDATERT: enda flere Watch Series 7-avsløringer – dette kan være det første iPhone 13-beviset

Annonse


Husker du Apple Watch Series 7-ryktet om at modellene oppgraderes til henholdsvis 41 mm og 45 mm?

Apple Watch Series 7 får større urskiver og iPhone 12/13-design

Nå har samme Twitter-konto, DuanRui, som riktignok ikke er kilden til lekkasjene men som finner disse bildene på kinesiske forum (det overrasker ikke, og det er alltid slik, at det lekker først fra fra landet som fysisk produserer enhetene), lastet opp et bilde som styrker oppfatningen av at klokkene får et nytt design og at det nye designet legger til rette for større urskiver uten at klokkene blir for klumpete (det ryktes at eksisterende armbånd skal være kompatible med de større klokkene):

Alt det nye fra Apple kommer neste måned og ikke i oktober

Slik det ser ut nå er vi veldig sikre på at dette stemmer, og at de kommer med et nytt design, men hva med iPhone 13?

Nå har det ikke lekket bilder av mobilen, men det har lekket bilder av noe som holder emballasjen på plass, og selv om det ikke er så veldig spennende i seg selv bekrefter det to ting om det stemmer: navnet er “iPhone 13” og lanseringen vil finne sted i september om det allerede sirkulerer emballasje-bilder som dette.

Det har en rekke ganger blitt rapporter at iPhone 13 er et september-produkt: