horizonforbiddenwestfebruar2022
Horizon Forbidden West kommer tidlig neste år til PS5 og lover meget god grafikk, men innen den tid vil det kanskje være andre utfordrere?

Datoen for PS5-storspillet er endelig spikret

Annonse


30. juli sprakk nyheten om at storoppfølgeren til Horizon Zero Dawn måtte utsettes til 2022.

En av de mest spennende PS5-spillene har fått dato

Den gang skrev vi at “både Bloomberg og Jeff Grub melder at utsettelsen skal offentliggjøres av Sony på en kommende pressekonferanse i september – det er samme måned Deathloop lanseres. Selskapet vil under dette ventet også sørge for å pumpe opp spillene som skal lanseres i høst.”

Men så ble altså dette avslørt noe tidligere, og datoen er altså 18. februar 2022. Med en spikret dato og en varslet utsettelse, føler vi oss sikre på at spillet ikke forskyves igjen, som så mange andre spill annonsert i fjor og tidlig i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse